Yükleniyor

Tümges

Neden Biz

Türkiye’de Geleneksel Sanatların gelişimini sağlamak, tanıtılmasına katkıda bulunmak, sanat bilincini yaygınlaştırmak ve bu doğrultuda kamu yararına çalışmalar yürütmek. Geleneksel Sanatlar alanında eğitimi ve üretimi desteklemek; eğitimin en ileri ve çağdaş düzeyde yapılmasına yardımcı olmak. Somut olmayan kültürel mirasının el sanatlarını yaşatmak ve alanında yeni sanatçılar yetiştirmek için uluslararası ve ulusal kurum ve kuruluşlara katkı sağlamak.

Devamını Oku

GELENEKTEN GELECEĞE SANATLAR PROJEMİZ

GELENEKTEN GELECEĞE SANATLAR PROJEMİZ
  • 22 Mart 2024

GELENEKTEN GELECEĞE SANATLAR PROJEMİZ

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli gelenekten geleceğe sanatlar yaşatılıyor projemizim açılışı Balıkesir Sındırgı'da Sındırgı Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yavaş Sındırgı Kaymakamı Sayın Didem Dinç Özay Balıkesir il Kültür Turizm Müdürlüğü temsilcileri Halk Eğitim Müdürü Sebahattin Altıntaş meclis üyeleri  kursiyerlerin ve TÜMGES dernek yönetimin  katılımı ile  gerçekleştirildi

Konuyla alakalı başkanımızın verdiği demeçe buradan ulaşabilirsiniz.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli gelenekten geleceğe sanatlar yaşatılıyor projemizim açılışı Balıkesir Sındırgı’da Sındırgı Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yavaş Sındırgı Kaymakamı Sayın Didem Dinç Özay Balıkesir il Kültür Turizm Müdürlüğü temsilcileri Halk Eğitim Müdürü Sebahattin Altıntaş meclis üyeleri kursiyerlerin ve TÜMGES dernek yönetimin katılımı ile gerçekleştirildi

Derneğimiz Adına projemize katkılarından dolayı Dernek başkanımız Sayın Naz CAMKIRAN Sındırgı Belediye Başkanı Sayın Ekrem Yavaş 'a Yönetim Kurulu adına plaket takdim ettiler.

Projenin kapanış sergisine Tarım ve Orman Bakanı , Sayın İbrahim YUMAKLI
Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU, Balıkesir Millet Vekili ve Akparti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Belgin UYGUR
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ,
Sındırgı Kaymakamı Sayın Didem ÖZAY,Sındırgı Belediye Başkanı Sayın Ekrem YAVAŞ,
TÜRKİYE Kentler Birliği Genel Sekreteri Sayın Fatih BAYRAM
Gölcük Kent Konseyi Başkanı Sayın Dr.Metin ŞENTÜRK,Kocaeli Kent Konseyi Yöresel değerler Kültür Komisyonu Başkanı Sayın Melek PORTAKAL ve Kursiyerler Katılım Sağladı.